Gouwke Quadekker

Blogger & Operationeel Manager

Wat leuk dat je mijn blog aan het bekijken bent en meer over mij wilt weten. Ik ben geboren in Zeeland en opgegroeid in Brabant. Yep, voor Zeeuwse bolussen en Brabantse worstenbroodjes mag je mij ’s nachts wakker maken. Daarna heb ik ruim 20 jaar met zeer veel plezier in Amsterdam gewoond. Na mijn studie ben ik in de Zakelijke Telefonie branche beland. Inmiddels heb ik ruim 23 jaar werkervaring binnen verschillende bedrijven op diverse afdelingen. Met mijn hands-on en can-do mentaliteit is Operationeel Management de plek waar ik het beste tot mijn recht kom. Nu woon ik samen met mijn lieve man en 2 prachtige dochters, vlakbij Amsterdam. Als je mijn blogs leest, kom je nog veel meer over mij te weten.

BBL.News staat voor Business Beauty & Lifestyle News. Ik richt mij op alle vrouwen vanaf 25 jaar. Heb je leuke tips of zou je graag iets willen lezen over een bepaald onderwerp, neem gerust contact met mij op.  

Mocht je graag met mij willen samenwerken kun je eenvoudig contact met mij opnemen via het contactformulier of een email sturen naar hello@bbl.news

  • MOEDER
  • BUSINESS BEAUTY LIFESTYLE
  • SCHOONMAKEN
  • SPINNEN (die beestjes)
  • WITTE WIJN & GIN TONIC
  • SPORTEN

Mijn verhaal

Tijd voor een nieuwe carrière. Eindelijk doen wat ik leuk vind. Zelfstandig (online) ondernemen.

November vorig jaar ging de knop om. Na een vierdaags seminar van Tony Robbins in New York (UPW, Unleash the Power Within) ben ik eens goed gaan nadenken over wat ik nou eigenlijk wilde. Mijn relatie was, en is gelukkig nog steeds,  zeer goed te noemen maar op werk vlak was ik niet happy. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk al heel lang niet happy was op carrière vlak. Ik ben altijd van de een baan doorgerold in de andere, zonder mij af te vragen of het wel iets voor mij was en of het wel slim was voor mijn toekomst. En vooral… wat zou ik nou echt graag willen doen? 

Eenmaal terug in Nederland ben ik direct aan de slag gegaan. Op naar een onzeker bestaan maar wel doen waar ik me goed bij voel. Als ZZP-er vervul ik verschillende mooie opdrachten. In de overige uren werk ik met veel plezier aan mijn  Blog. 

Vol enthousiasme begeef ik mij nu op onbekend terrein. Ik leer zoveel nieuwe dingen en dat geeft veel positieve energie. Daarbij kan ik me nu bezig houden met wat mij echt interesseert: Zelfstandig, online, ondernemen. 

Ik wens je veel leesplezier.

Gouwke Quadekker

Let's stay in touch

Meld je hieronder aan als je echt niets wilt missen. Met trouwe volgers deel ik nog net iets meer. Denk aan tips&tricks, heerlijke recepten, gratis e-books en je doet automatisch mee aan mooie win-acties. Geen zorgen, ook ik heb een hekel aan spam en ben dan ook niet van plan om je te overladen met emails.

Om je aan te melden, dien je akkoord te gaan met mijn privacyverklaring. Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig met je gegevens om.

Mocht je aanmelding niet lukken, probeer het dan via een andere pagina van mijn website of via een andere browser. Check je inbox voor onze bevestiging. Zonde als onze berichten in je spam terecht komen.

Om er zeker van te zijn dat je altijd mijn e-mails ontvangt, kun je het beste hello@bbl.news toevoegen aan je contactlijst.

Locatie

Midden-Nederland

Pin It on Pinterest