Het beste Valentijnsdag idee

Ja, 14 februari is het weer zo ver, Valentijnsdag. Voor iedereen met een, al dan niet geheime, liefde in zijn of haar leven en die een beetje attent wil zijn, is het ieder jaar weer zoeken naar een origineel cadeau voor Valentijnsdag. Zeker als je op zoek bent naar een leuk betaalbaar cadeau, gewoon niet te gek. We beschikken immers niet allemaal over een budget waarmee je twee tickets naar de Malediven boekt en aldaar met je billen bloot, melk uit een kokosnoot drinkt. Maar STOP met zoeken want ik heb het beste Valentijnsdag idee voor je gevonden.

En eigenlijk is dit cadeau niet alleen perfect voor Valentijnsdag maar sowieso gewoon een heel leuk cadeau om te geven of om te krijgen. Dit cadeau kun je heel goed aan zowel mannen als vrouwen geven. Het is heel netjes geprijsd, ziet er fantastisch uit en gaat je heel veel avonden plezier opleveren. Gegarandeerd! En niet alleen op Valentijnsdag.

Dit Valentijnsdag idee is het perfecte “voetbal-voor-je-moeder-cadeau”. Huh, wat is dat dan? Eigenlijk wil jij het graag hebben maar je geeft het je liefde cadeau. Win-win dus; jij hebt het in huis en je hebt een te gek cadeau aan je liefde gegeven. En daar waar je moeder bij die voetbal waarschijnlijk niet echt een gat in de lucht zal springen, zal je liefde van dit Valentijnsdag cadeau wel heel blij worden.

Erotisch Kookboek, Let’s Missbehave ‘where food meets pleasure’

Ik ga je niet langer in spanning houden. Ik heb het over een kookboek. Maar niet zomaar een kookboek. Het is een Erotisch Kookboek en het heet, hoe toepasselijk, Let’s Missbehave ‘where food meets pleasure’. Zowel voor de beginnende kok als de ervaren thuischef staan er geweldige gerechten in.

De foto’s in het boek zijn stuk voor stuk prachtig. Niet vulgair, vunzig of plat, maar sophisticated, respectvol en adembenemend mooi! Ze laten wat aan je verbeelding over en bederven je eetlust niet. Dit Valentijnsdag idee mag niet ontbreken in jouw keuken.

Nou hoor ik je al denken: “Een erotisch kookboek, weer één, ja die ken ik inmiddels wel.” Nee deze ken je niet! De erotische kookboeken die jij kent, gaan voornamelijk over erotisch voedsel, met een mooi woord ‘afrodisiaca’ genoemd. Denk hierbij aan alcohol dat je losser maakt en dan vooral wijn en Champagne. Of de hormoonspiegel verhogers ginseng en knoflook. En wat dacht je van aardbeien met chocolade, eieren, oesters, gember het zijn er te veel om op te noemen.

Waarom is dit het beste Valentijnsdag idee?

Ja, die kookboeken kennen we inderdaad al. Maar Let’s Missbehave ‘where food meets pleasure’ is anders. Dit erotisch kookboek bevat naast heerlijk recepten en prachtige foto’s ook 20 geweldige verhalen.

Erotische verhalen uiteraard. Verhalen die je opwinden, die verleiden, die aanzetten tot een gesprek en die je fantasie in beweging zetten. Ze zorgen ervoor dat het vlammetje in jou wordt aangewakkerd tot een brandend en vurig verlangen en deze Valentijnsdag tot een ongekend succes zullen maken.

Maar laten we eerlijk zijn, het zou zonde zijn om dit prachtige kookboek alleen met Valentijnsdag uit de kast te halen. Je kunt hier het hele jaar door plezier aan beleven. Daarom is dit wat mij betreft het beste Valentijnsdag idee. Lees zeker nog even door want dan zal ik je nog veel meer over dit kookboek vertellen.

Toeval bestaat niet

Drie maanden geleden kwam een oud-werkgever van mij bij ons eten. Nog steeds heb ik met hem een leuk en dierbaar contact. Ik ben mijn werkende leven bij hem begonnen en heb erg veel van hem geleerd. Zijn manier van leidinggeven sprak mij enorm aan en heb dan ook vele jaren met veel plezier met hem gewerkt. (Dank lieve LB).

Al vrij snel bij binnenkomst begint hij over een goede vriendin te vertellen die ook in ons dorp woont. Hij meende zelfs in dezelfde straat als wij, maar haar naam zei mij niets. Hij vertelde dat ze net een erotisch kookboek had gemaakt.

De dag erna had ik afgesproken met één van mijn beste vriendinnen. Ook zij vertelde opeens over een vrouw in dit dorp die een erotisch kook boek had geschreven. Ik geloof niet in toeval, dingen gebeuren om een bepaalde reden.

Twee weken later wist ik dat zij ergens zou zijn waar ik ook was. Ik ben direct op haar afgestapt en vertelde haar over mijn 2 lieve vrienden die allebei over haar hadden verteld. En wat blijkt…. Zij woont inderdaad bij mij in de straat.

‘Onze’ straat is vrij lang en het is niet gek dat je elkaar dan niet kent. We besluiten contact te houden en wisselen nummers uit. Ik wilde graag meer over haar en haar kookboek weten, het leek mij een geweldig leuk item voor op mijn website. Het is echt het beste Valentijns idee dat ik kan bedenken! En dat wil ik jou niet onthouden. 

Carlijne van Popering

Let’s Missbehave ‘where food meets pleasure’ is geschreven door Carlijne van Popering. Een 44 jarige moeder van 2 kinderen. Als wij eindelijk allebei tijd in onze agenda hebben, kan dat op een dinsdag. De afspraak moet dan wel in het ziekenhuis zijn. Geen probleem!

Na jaren gelukkig getrouwd geweest te zijn, komt haar relatie toch tot een einde. Samen met een vriendin die ook net haar relatie verbroken heeft, praat ze over waarom hun relatie stuk is gelopen. Dit is waar het idee voor een erotisch kookboek is ontstaan.

Vol enthousiasme gaan beide dames aan de slag. Niet veel later krijgt Carlijne’s vriendin, Paulien, het afschuwelijke bericht dat zij longkanker heeft en komt te overlijden. Carlijne is vastbesloten dat het kookboek er komt en zet door.

En dan in 2018 krijgt ook Carlijne te horen dat ze kanker heeft. Het betrof een vorm van borstkanker die goed te genezen was en ze was er gelukkig op tijd bij. Onlangs is zij genezen verklaard. En ondanks haar ziekte is ze doorgegaan met het schrijven van de lekkerste recepten. Het schrijven van respectvolle, erotische verhalen met een gezonde dosis humor. En is ze doorgegaan met het uitwerken van haar ideeën voor haar erotische kookboek.

Ze heeft toonaangevende restaurants (chefs) die haar dierbaar zijn aangeschreven en gevraagd of zij een recept wilden aanleveren. Tien recepten zijn van topchefs, de andere tien komen van Carlijne zelf.

Haar passie voor koken ontstond rond haar twintigste. Haar moeder was verloskundige en draaide daarom geen standaard kantooruren. Carlijne wilde haar moeder graag ontzien en dacht: “Als ik nou lekker voor haar kook, dan hoeft zij daar niet meer over na te denken.”

Verbinden

In het ziekenhuis krijgt Carlijne magnesium toegediend. De chemo heeft haar nieren flink aangetast waardoor zij erg moe is. Door het toedienen van magnesium hoopt zij haar energielevel weer omhoog te krijgen. Tweeënhalfuur aan het infuus. Een peulenschil vergeleken met wat zij het afgelopen jaar heeft doorstaan. Tijdens de kuur vertelt Carlijne over waarom ze dit boek wilde maken en hoe ze alles heeft aangepakt.

“Weet je dat 1 op de 3 relaties kapot gaat? En 1 op de 4 gaat vreemd.” “Mensen praten vaak tijdens hun relatie niet meer over seks, over hun fantasieën, over wat hen opwindt of over wat ze wel of juist niet fijn vinden,” begint Carlijne.“

“En het is precies dit stukje waar ik iets voor wilde bedenken. Hoe zorg ik ervoor dat mensen (weer) gaan praten met elkaar? Dat zij echt ‘connecten’. En dat ze ook die intieme onderwerpen durven te bespreken met elkaar. Ik wil mensen met elkaar verbinden!”

De tweeënhalf uur vlogen voorbij (voor mij). Ik had genoeg informatie om een mooi item van te maken. Terwijl Let’s Missbehave ‘where food meets pleasure’ pas net op de markt is en nu al een groot succes blijkt, zijn de plannen voor een opvolger en een aantal innovatieve ideeën al in de maak.

Samengevat

Het erotisch kookboek ‘Let’s Missbehave’ ‘where food meets pleasure’ van Carlijne van Popering is het beste Valentijnsdag idee voor jou en je lover. Koop het boek vandaag nog en je hebt het morgen in huis. Je vindt het ook op mijn Shop the Look LIFESTYLE pagina. Het boek is zowel in het Nederlands als in het Engels verkrijgbaar.

Je kan het aan mannen en vrouwen geven. Aan singles of mensen die een relatie hebben. Het is het perfecte originele cadeau waarvan je zeker weet dat men je erg dankbaar voor is. Een kookboek dat de voor jou wellicht lastige onderwerpen bespreekbaar maakt en jou voorziet van heerlijke recepten en prachtige foto’s. Een kookboek dat verbindt.

Dank

Lieve Carlijne, wat ontzettend leuk om je te leren kennen. Dank je wel voor de tijd die je voor mij hebt vrij gemaakt. Ik vond het bijzonder om even met je te praten op deze, eigenlijk, bizarre plek. Wat een ongelooflijk respect heb ik voor jou dat je ondanks alle tegenslagen, je droom hebt voortgezet. Stoere sterke mooie vrouw ben je. You did it! Jouw eigen erotische kookboek is nu verkrijgbaar.

Je leest nu het boek “Think and Grow Rich”, wat zul je veel herkennen. Over 10 jaar heb jij je eigen wijngaard in Italië, maak jij je eigen wijnen en geef je kookworkshops onder de Italiaanse zon dat weet ik zeker. Ik hoop dat ik je dan nog eens mag bezoeken voor weer een mooi artikel. Ik wens je enorm veel succes en laten we snel even bij elkaar buurten, ‘Buuf’. Gewoon in Nederland met een heerlijke Italiaanse witte wijn uit de Marken. Die ligt hier altijd koud en proost graag met jou op mooie dromen.

Jouw Valentijnsdag

Natuurlijk ben ik razend benieuwd naar jullie ervaringen met dit kookboek! Laat je mij in de comments even weten hoe jouw Valentijnsdag is geweest? Hoe het cadeau is ontvangen? En welk verhaal sprak jullie het meest aan? En welk recept hebben jullie gemaakt? Did you missbehave? Ik lees het graag.

Gouwke Quadekker

Pin It on Pinterest