Disclaimer

Via mijn disclaimer geef ik je iets meer uitleg over mijn website inclusief een beetje juridisch geneuzel.

Alle teksten heb ik zelf geschreven en rust auteursrecht op, tenzij anders vermeld. Ik schrijf vooral vanuit mijn eigen ervaring en research en ben geen expert. Mocht een artikel feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud.

Ontbreekt er een bronvermelding of is er wel 1 maar onjuist? Stuur mij een mailtje en ik plaats er graag direct de juiste link bij.

Het beeldmateriaal heb ik of zelf gemaakt of met toestemming van de eigenaar mogen gebruiken. Als je mijn (beeld)materiaal wilt gebruiken, sta ik dat toe onder 2 voorwaarden:
1) Vermeld mijn blognaam – BBL.News en
2) Link naar www.bbl.news

Ik zou het erg waarderen als je vooraf melding geeft/ toestemming vraagt voor het gebruik.

Sponsoring & Affiliate Links

In mijn blogberichten en bij Shop the Look, gebruik ik soms affiliate links.
Dat wil zeggen dat als jij hierop klikt dan bezoek je betreffende website via een speciale link. Indien jij dan een aankoop doet, krijg ik een (klein) percentage van het uiteindelijke koop-bedrag.
Belangrijk om te vermelden is dat jij niets meer betaalt dan normaal.

Ik link alleen naar producten die ik ook daadwerkelijk leuk vind, zelf heb of heb gebruikt in een blogpost. Ik ben niet verantwoordelijk voor prijswijzigingen of uitingen van bijvoorbeeld webshops waar ik over schrijf.

Ik geef mijn eerlijke mening over producten. Het maakt hierbij niet uit of ik deze zelf heb gekocht of heb gekregen voor een review of advertorial. Ook als ik ergens matig (of niet) enthousiast over ben en het wel de moeite waard vind om het te delen op mijn site.

Wanneer een artikel een advertorial betreft, vermeld ik dit.

Lezers & volgers

BBL.News is voor gemaakt voor vrouwen van 25 jaar of ouder die affiniteit hebben met Business, Beauty & Lifestyle onderwerpen of hier meer over willen weten. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk te reageren op comments onder blogartikelen en op social media. Helaas is het niet mogelijk om alle e-mails te beantwoorden.

Reacties

Hartstikke leuk als je wilt reageren, graag zelfs! Ik ben benieuwd naar wat je te schrijven hebt. Blijf wel netjes tegen anderen en mij. Ongepaste of aanstootgevende reacties op mijn blog zal ik verwijderen. Net zoals reclame.

Winacties

Over winacties wordt niet gecorrespondeerd.
Ik zal bij elke winactie expliciet vermelden wat de voorwaarden voor deelname zijn. Zo ook op welke manier en wanneer (datum) de winnaar bekend wordt gemaakt.

Pin It on Pinterest