Wie is Nathalie ten caat-bulo?

Naam: Nathalie ten Caat- Bulo
Leeftijd: 37 jaar
Beroep: Boekhouder
Bedrijf: Admi-Account BV
Url: admi-account.nl
Instagram: @admiaccountbv
FB: Admi-Account

Verjaardag: 05-03-1983
Burgerlijke staat: Getrouwd
Kinderen: 0
Op dit nummer ga ik uit mijn dak: Domino van Oxia
Mag mij wakker maken voor: Lekker eten, vakantie Ibiza en soms een leuk festival.
Houd van: Mijn man, wederom komt ook hier eten naar voren, mijn familie
Allergisch voor: Onzin, onrecht en mensen die denken dat alles komt aanwaaien
Drinkt het liefst: Prosecco

De 11 voor Nathalie ten caat-bulo van Admi-account

1. Hoe ziet jouw ochtendritueel er uit?

Tussen 04:45 en 05:00 uur gaat mijn wekker af en kom ik met ellendig veel moeite mijn bed uit (dit neemt zo’n 3 minuten in beslag). Dan heb ik precies een uur om mij op te tutten, alleen neem ik eerst even mijn mail door en stap dan onder de douche.. waar ik een 20 minuten (ja ik weet het water verspilling) aan het bedenken ben wat ik aan zal trekken en de mailtjes laat bezinken. Daarna smeer ik mijn gezicht in en kleed ik mij aan waarna ik mijn man gedag kus. Eenmaal buiten maak ik een klein babbeltje over het weer met de buurman, die namelijk altijd de hond uitlaat… om vervolgens de auto in te stappen en om 07:00 uur op kantoor in alle rust, voordat de werknemers binnen stappen, de dag kan beginnen.

2. Wat is jouw favoriete quote? Van wie is die? En waarom?

Pick your battle. Dit is een quote van een vriendin. Ik kom nu wel op een punt in mijn leven dat ik afweeg waar ik mij wel of niet druk om wil maken en waar ik mijn energie in wil steken. Dat brengt ook wat rust met zich mee.

3. Als een startende ondernemer (of beginnende werknemer) jouw hulp vraagt, welke 3 tips geef jij hem/ haar dan zeker mee?

1 Wees niet bang om te vragen, liever een keer te veel, dan te weinig. 2 Ervaar kritiek als opbouwend en niet altijd op een negatieve manier. 3 Niet bang zijn om fouten te maken, ook niet onzeker zijn. Je kan nou eenmaal niet alles goed doen en hebt niet alle wijsheid direct in pacht.

4. Welke 3 dingen zou jij de 10 (of 20 of 30 😊) jaar jongere versie van jezelf willen meegeven?

Hahaha, ik was nogal een rebel, eigenlijk zou ik mijn hele puberteit wel opnieuw willen doen. Luister naar je ouders, doe je best op school. Probeer niet overal tegenin te gaan… Ga studeren!!!! Doe NORMAAL en luister naar je ouders hahahahah.

5. Waar sta je over 5 en waar over 10 jaar?

De bedoeling is dat mijn bedrijf over 5 jaar zodanig is gegroeid, dat ik een dependance dichter bij Heemstede heb geopend. Het zou mooi zijn als er over 10 jaar meerdere kantoren door het land zitten, wellicht in een franchiseformule waarbij ik mij binnen de organisaties meer focus op de klanten advisering/ klanten contacten etc. Ik wil namelijk wel dat klanten, klanten blijven met persoonlijke aandacht en geen nummer.

6. Wat is je grootste fout op werkvlak ooit geweest? Wat heb je er van geleerd?

Teveel vertellen. Ik weet nog dat ik bij Universal een promotie zou krijgen, dit heb ik toen aan een collega verteld voordat dit er doorheen was. Zij heeft het aan een andere collega verteld aan wie.. zo bleek.. dezelfde promotie was voorgeschoteld. Uiteindelijk heeft zij de promotie alsnog gekregen en ben ik op dezelfde positie blijven hangen. Mijn leidinggevende zei “had jij het maar niet moeten rondbazuinen, pas als jij getekend hebt is het echt”.

7. Wie is jouw grote voorbeeld en waarom?

Mijn vader en mijn man. Dit zijn beide mannen die geduld hebben maar ook niet het achterste van hun tong laten zien. Het zijn gesloten mannen maar wel op een prettige manier. Zij brengen rust bij mij en ik kan met beiden bijzonder goed sparren, ik luister ook zeker, daar ik nog veel kan leren als onderneemster. Beide heren zijn ondernemers puur sang. 

8. Als je iedereen in de wereld (ook overleden personen) kon ontmoeten, wie zou je dan willen ontmoeten en welke 3 vragen zou je hem/ haar dan stellen?

Anna Wintour. 1) Hoe is het mogelijk dat u al zolang een zelfde functie bekleedt terwijl iedereen op de loer ligt. 2) Hoe is de verdeling tussen werken en privé of is in privé teveel opgeofferd 3) Welke tip zou u geven aan een jonge startende onderneemster met hele grote ambitieuze dromen.

9. Waar werk je/ Wat doet jouw bedrijf? En wat is jouw functie?

Ik werk voor Admi-Account BV. Mijn bedrijf verwerkt de administratie vanaf het bonnetje tot jaarrekeningen en tevens de BTW/VPB en IB aangiften. Wij zitten geheel in de Cloud en werken met Yuki, onze klanten hebben dagelijks inzicht in de cijfers van nu. Ook is er geen sprake meer van een papieren administratie. Wij zijn een team van totaal 9 man, administrateurs, accountant, HR manager, salarisadministrateur, debiteurenbeheerder en sales. Ik ben directrice en houd mij voornamelijk bezig met de aanwas nieuwe klanten en tevens zet ik de administraties van de nieuwe klanten op, waarna het uit handen wordt gegeven aan de afdeling. Tevens houd ik mij bezig met de jaarrekeningen voor eenmanszaken en ondersteun ik de account met de jaarwerken/samenstellingsverklaring voor de BV’s. Ook houd ik mij bezig met de structuur binnen de organisatie, klantencontacten en advisering.

10. Wat geeft jou, op werkvlak, de ultieme voldoening?

Ik ben wel pietje precies, wij zorgen dat de boekhouding dagelijks is bijgewerkt. Natuurlijk is er ook voldoende Ad Hoc en communicatie met de BD. De ultieme voldoening is als klanten ontzettend blij zijn met onze service en dit ook laten weten. Wij streven er dan ook naar om alles wat wij beloven waar te maken en de klant geen nummer te laten voelen. Wij proberen mee te denken met een bedrijf. Onze klanten zien wij dan ook meer als een samenwerkingspartner dan een klant en vinden het mooi als een bedrijf groeit.

11. Men moet zeker jouw website bekijken of contact met jou opnemen omdat,….

… wij ervoor zorgen dat een ondernemer elke dag weet hoe zijn bedrijf ervoor staat. Daardoor kan een ondernemer tijdig aan de juiste knoppen draaien en gerichter te werk gaan. Tevens wordt onze persoonlijke benadering als zeer prettig ervaren. De administratie/boekhouding is de backbone van elke ondernemer. Jammer genoeg neemt niet elk administratiekantoor de boekhouding van een ondernemer serieus. Omdat wij ook doen wat wij beloven worden wij vaak benaderd door bedrijven voor het overnemen van hun administraties, administraties die niet kloppen of onvolledig zijn. Het staat bij ons hoog in het vaandel dat onze klanten blind kunnen vertrouwen op Admi-Account.

Pin It on Pinterest